Novoletne želje in voščilo NK Krško

NOVOLETNO ŽELJE IN VOŠČILO

Spoštovani starši, sponzorji, navijači in prijatelji krškega nogometa. Za doseganje novih zmag v 2018 potrebujemo nove slačilnice.

Otroci, ki trenirajo v Nogometni šoli NK Krško imajo v tem trenutku eno največjih težav s prostorsko stisko premajhnih in zastarelih slačilnic. Trenutno se v eni slačilnici, ki ima površino 25m2 preoblači vseh 230 mladih nogometašev. Priljubljenost nogometa med mladimi je presegla obstoječo infrastrukturo.

Občina Krško je zagotovila sredstva za prenovo prostorov, ki bodo namenjeni članski ekipi, s tem pa se bo sprostila dosedanja članska slačilnica. Za potrebe ureditve prostorov mlajših nadobudnih nogometašev celotnega Posavja pa potrebujemo dovolj velike in urejene slačilnice.

Zato želimo s pomočjo donatorjev iz celotnega Posavja zbrati sredstva za prenovo dveh slačilnic pod tribuno in ureditvijo starejše slačilnice v AMD stavbi, ki bi bile izključno za potrebe naših otrok in mladostnikov. Tako bi imeli tri slačilnice, ki bi zadostovale za potrebe osnovnega delovanja NŠ.

Otroci so novembra zbirali odpadni papir in tako prislužili prva sredstva. Za pomoč pri prenovi pa pišejo pisma Božičku in Dedku mrazu, da bosta pomagala pri zbiranju namenskih sredstev za izvedbo predstavljenega projekta.

Pomagate lahko tudi vi, z donacijo na TRR

SI56 2900 0005 2542 623

V Nogometnem klubu Krško vam želimo mirne in vesele praznične dni ter uspešno 2018.