Novo vodstvo NK Krško

Na rednem zboru članov NK Krško, dne 6.10.2017, je bil soglasno potrjen nov predsednik NK Krško.

Vlogo predsednika je prevzel mag. Zoran Omerzu, nekdanji nogometaš NK Krško, ki do sedaj deloval kot član UO nogometnega kluba Krško.

Izvoljen je nov upravni odbor, ki ga sestavljajo:

 1. Bezjak Vlado
 2. Dimič Davor
 3. Grahovac Vlado
 4. Kerin Karl
 5. Kreutz Tomaž
 6. Omerzu Zoran
 7. Slivšek Jože
 8. Stanič Andrej
 9. Stanič Dejan
 10. Sternad Mirko
 11. Zorko Rok

Novo vodstvo kluba se je zavezalo, da bo naredilo vse, da se NK Krško utrdi na slovenskem nogometnem zemljevidu ter naredi še korak naprej. Z dvigovanjem kakovosti dela, tako v nogometni šoli, kakor tudi v članskem moštvu, imamo za cilj postati stalen član zgornjega doma 1. slovenske nogometne lige.

Zavzemali se bomo za izboljšanje infrastrukture celotnega stadionskega kompleksa Matije Gubca, s čimer bomo lahko vsem našim selekcijam, od naših najmlajših članov pa vse do članske ekipe, omogočili boljše pogoje za nadaljnji razvoj.

V lastni nogometni šoli, ki sodi med najboljše nogometne šole v Sloveniji (kar še ne moremo reči za pogoje, v katerih deluje) imamo veliko nadarjenih nogometašev. Tako želimo v letih, ki so pred nami, vse večjemu številu le-teh omogočiti, da zaigrajo v članski ekipi – v 1. slovenski nogometni ligi.

Nogomet se navsezadnje igra zaradi gledalcev, naših zvestih navijačev, zato bomo naredili vse, da bodo tribune polne in bodo še naprej 12. igralec naše ekipe.

Boštjanu Blažinčiču pa se zahvaljujemo za dobro opravljeno delo v klubu in mu želimo veliko uspehov tudi v prihodnje.

Vidimo se na naslednji tekmi, na Gubcu, še prej pa na gostovanju v Kranju – 14. 10. 2017 – ob 13:00 uri.

NK Krško