Novi trener članske ekipe NK Krško

NK Krško je kot novega trenerja članske ekipe imenoval hrvaškega strokovnjaka, Stipe Balajića. Odločitev da g. Balajić zasede mesto glavnega trenerja je predvsem posledica izkušenj v trenerski in igralski karieri ter uspešno delo z mladim kadrom, ki bo gonilo razvoja kluba v prihodnje.

Prepričani smo, da bo novi trener nadaljeval uspešno zgodbo našega kluba, ki je pod vodstvom Roka Zorko dosegel cilj obstanka v Prvi ligi. NK Krško tako začenja že tretjo sezono v Prvi ligi, kjer primarni cilj ostaja obstanek v Prvi ligi ter nudenje priložnosti za dokazovanje domačim in tujim perspektivnim igralcem.

Priprave članske ekipe se začenjajo danes, z zborom ekipe v večernem terminu. NK Krško bo v pripravljalnem času odigral več prijateljskih tekem o katerih bomo javnost obveščali sproti.

Prav tako si bo vodstvo NK Krško tudi v prihodnje prizadevalo za transparentno in odgovorno poslovanje kluba ter komunikacijo z javnostjo, saj mnogokrat prihaja do napačnih informacij o delovanju kluba, ki spodkopavajo ugled kluba in požrtvovalno delo vseh v NK Krško.