Nogometni park Krško

Nogometni park Krško je ob glavni cesti, ki vodi skozi Krško. Do tu pa lahko pridete iz treh smeri.


Če prihajate iz avtoceste Obrežje – Ljubljana, se vozite naravnost proti mestu (približno 4km). Prevozite rondo in tri semaforje, peljete se mimo OMV črpalke na desni strani in na naslednjem križišču zavijete desno.

Če prihajate iz smeri Celje – Krško, se vozite prav tako naravnost po glavni cesti. Prevozite dva semaforja in pred drugim semaforjev boste že videli na levi strani nogometni park Krško. Na naslednjem križišču zavijete levo.

In še smer Brežice – Krško. Ko pridete do mesta Krško se vozite ravno po glavni cesti do rondoja, kjer zavijete na tretjem (zadnjem) izvozu preko mosta do semaforja. Tu zavijete levo in se vozite do naslednjega semaforja, kjer boste prav tako videli nogometni park Krško na levi strani. Tudi tu zavijete na prvem križišču levo.

 

Pogled na upravo kluba NK Krško

Klubski prostori so pod tribuno, vhod je pod napisom NK Krško.

 

Pogled na Stadion, kjer sta tudi dva lokala.


 

DOBRODOŠLI V NOGOMETNEM KRŠKEM.

NOGOMETNI_PARK_KRŠKO – cenik

 


Nogometni park zajema Stadion in  igrišče z umetno travo, ki je bilo uradno odprto 2. junija 2010. Na sliki trening članske ekipe s pogledom na tribuno igrišča z umetno travo.

 

umetna trava za spl stran

igrišče z umetno travo  (slika iz zraka)

 

Slika z otvoritve igrišča z umetno travo. Na sliki (levo) bivši dolgoletni predsednik kluba g. Jože Slivšek in (desno) tedanji predsednik NZS g.Ivan Simič