NK Krško – NK Slaven Belupo 0:1 (0:1)

Krško, 12.01.2019 – Stadion Matije Gubca

NK Krško – NK Slaven Belupo 0:1 (0:1)

NK Krško: Zalokar, Zakrajšek, Bajrami, Volarič, Štefulj, Da Silva, Ogrinec, Sokler, Jandrek, Vukušić, Volaš, Ribič, Kordić, Kovačič, Duvnjak, Gulišija, Wiredu, Mensah, Florjanc, Lipec, Španring, Cetina, Rešetič, Gantar, Srečković.

NK Slaven Belupo: Filipović, Nowak, Vidović, Gordana, Bongongui, Delić, Doležal, Bačelić Grgić, Šarlija, Karamarko, Mendy, Marković, Zirdum, Martinaga, Resler, Goda, Brković, Jelić, Jajalo, Dolček, Mladen, Puclin, Međimorec.

Po torkovem zboru je ekipa celoten teden namenila treningu in pripravam na prvo prijateljsko tekmo. Današnji nasprotnik Krčanov so bili NK Slaven Belupo, ki trenutno zasedajo osmo mesto v prvi hrvaški nogometni ligi.

V prvem polčasu so za Krško zaigrali Zalokar, Zakrajšek, Bajrami, Volarič, Štefulj, Da Silva, Ogrinec, Sokler, Jandrek, Vukušić in Volaš. V drugem polčasu so priložnost dobili še vsi ostali.

Videli smo všečno igro, z veliko priložnostmi na obeh straneh. Na tekmi je igralo osem domačih fantov, ki so ponujeno priložnost dobro izkoristili.

“Na tekmi je bilo tudi nekaj igralcev, ki so na preizkušnji. Priložnost so tako dobili vsi, z njihovim pristopom smo zelo zadovoljni. Rezultat ni bil v ospredju, ekipa si je ustvarila  kar nekaj lepih priložnosti, ki jih ni realizirala.” nam je po tekmi zaupal Radovan Karanović.