NK Krško: NK Anzhi Makhachkala 0:0

Nogometaši Krškega so včeraj v Čatežu odigrali novo pripravljalno tekmo pred novo sezono PLTS 2017/2018. Njihov nasprotnik na igrišču  je bil ruski prvoligaš Anzhi Makhachkala, ki uspešno nastopa v ruski Premier ligi. V preteklih letih so v  omenjenem klubu nastopala številna velika nogometna imena kot so Samuel Eto’o, Roberto Carlos, njihov trener je bil tudi Guus Hiddink.

Varovanci Stipeta Balajića so večji del tekme predstavljali enakovrednega nasprotnika na igrišču, kjer je v visokem tempu potekal trd boj za vsako žogo. V prvem polčasu pravih priložnosti za zadetek ni bilo. Tudi večji del drugega polčasa ni prinesel veliko situacij oziroma priložnosti za spremembo rezultata.

V zadnjem delu tekme so sicer nasprotniki iz Rusije prevzeli pobudo in predvsem preko prekinitev prišli tudi do dveh lepših priložnosti za zadetek. V obeh situacijah je uspešno posredovala krška obramba z vratarjem Zalokarjem na čelu. Rezultat je ostal pri začetnih 0:0.

Postava Krškega: Zalokar, Šturm, Krajcer, Dušak, Jakolić, Kovačič, Jovanović, Jurina, Gatarić, Mujan, Mandić. V drugem polčasu so dobili priložnost za igro še: Urbanč, Nakić, Škrbić, Sokler in Klemenčič.