Nikola Markovič je novi predsednik NK Krško

Krško, 16. oktobra

Na redni volilni seji skupščine oziroma zbora članov NK Krško, ki je bila 16.10.2019 v klubskih prostorih NK Krško, so prisotni obravnavali vse točke dnevnega reda in kot najpomembneje izvolili novega predsednika kluba, ki je postal Nikola Markovič.

»Z veseljem in visoko motiviran prevzemam funkcijo predsednika. Oblikoval bom svojo ekipo ljudi, s katerimi bomo klub naredili še večji in boljši. Z delom bom začel jutri zjutraj, moji cilji so jasni in merljivi, in sicer bom finančno stabiliziral klub, ga kadrovsko okrepil in reorganiziral delovanje ter pripravil vse potrebno za praznovanje 100.obletnice kluba leta 2022,« je povedal Markovič ob imenovanju na mesto predsednika.

Letos je bil to že tretji zbor članov, tokrat tudi volilni.

»Novemu predsedniku želim vse dobro. Kadar me bo klub rabil, bom aktivno brez pomisleka  pomagal še naprej. Svojo obljubo predsednikovanja za en mandat (2 leti) sem izpolnil, vsem članom UO in ostalim se zahvaljujem za pomoč in podporo. Vsi člani UO in vodstvo kluba smo delovali enotno ter prostovoljno, nihče ni za svoje delo prejel niti centa,« je povedal Zoran Omerzu, dosedanji predsednik enega najstarejših klubov v Sloveniji.

NK Krško