Nenad Srečković: “Osredotočeni, da presenetimo lanske prvake”

NK Krško se je v novi sezoni pridružil tudi Nenad Srečković, ki je za ekipo med pripravami dosegel zadetek proti FK Petrolul. Postavili smo mu nekaj vprašanj.

Kje si igral do sedaj?

Igral sem v Mladinski šoli Crvene zvezde in bil kapetan generacije 88. Z njimi sem podpisal tudi profesionalno pogodbo in bil njihov član 4 leta. Bil sem tudi reprezentant Srbije, selekcije U-13, U-15, U-17, U-19 in  U-21.

V klubih pa še za: Napredak Kruševac (Srbija), Rad Beograd (Srbija), De Graafschap (1. Nizozemska liga), FFK Fredrikstad (1. Norveška liga), NK Koper (1. liga Slovenije, osvojil Pokal Slovenije), Radnik iz Bijeline  zadnji dve leti in pol (BIH Premijer liga). Z njimi sem osvojil Pokal Bih in trikrat Pokal Republike Srbske.

Kako dobro poznaš slovensko ligo?

Poznam in jo spremljam, ker sem igral za NK Koper v sezoni 2014/2015. Ko sem dobil ponudbo za Krško nisem okleval, ker ligo poznam in vem da se v njej igra dober nogomet. Zadovoljen sem tudi z infrastrukturo, ki jo liga ponuja.

Tvoji cilji v klubu?

Da vsak dan dam maksimum na treningih in da s svojimi igrami dodam košček v sestavljanju dobrih rezultatov celotne ekipe.

Soigralci?

Lepo so me sprejeli. Od prvega dne se tukaj dobro počutim. NK Krško ima skupino dobrih, karakternih, poštenih in odgovornih ljudi- vesel sem, da sodelujem z njimi.

Kvaliteta ekipe?

S kvaliteto ekipe sem zadovoljen, potrebujemo malo časa, da se medsebojno spoznamo in uigramo. V to ekipo verjamem in mislim, da lahko rezultat iz prejšnje sezone izboljšamo.

Olimpija?

Olimpija je odlična ekipa, sestavljena iz odličnih posameznikov in v tej tekmi so favoriti. V tekmo bomo šli zelo motivirani in osredotočeni, da presenetimo lanske prvake. Z maksimalno odgovornostjo, taktično disciplino, vero v sebe in skupaj z navijači lahko pridemo do pozitivnega rezultata.