Naše mlajše selekcije v decembru niso počivale

Kljub zimskemu premoru se naše mlajše selekcije U13, U15 in U19 niso poslovile od tekmovanj in se v mesecu decembru udeležile dveh turnirjev.

U13 in U19

Omenjene selekcije naše nogometne šole so se sredi decembra udeležile turnirja IV. Zagreb kid’s winter trophy 2019. Selekciji U13 in U19 sta v klub ponosno prinesli dva nova pokala za osvojeno prvo mesto. Selekcija U15 se je po izvajanju enajstmetrovk poslovila v osmini finala.

U13 in U15

Drugi turnir z udeležbo naših ekip U13 in U15 je potekal v prazničnem času – turnir Kutija šibica 2019. U15 je v skupinskem delu uspelo priti do drugega kroga, ekipa U13 pa se je v polfinalu pomerila z zagrebškim Dinamom in izgubila z 2:0. V tekmi za skupno tretje mesto na turnirju je svojega nasprotnika premagala z 2:0 in se v petkovem popoldnevu vrnila z novim pokalom.

Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem, staršem, starim staršem, kakor tudi vsem ostalim, kateri ste sodelovali pri ustvarjanju naše zgodbe. Brez vaše požrtvovalnosti vse to ne bi bilo mogoče, zato se vam iskreno zahvaljujemo in vam želimo veliko sreče v novem letu.

#prihodnostjezelena

Leave a comment