Nadaljevanje državnega prvenstva proti Olimpiji

Krčane po sredinem porazu v pokalnem tekmovanju čaka nadaljevanje državnega prvenstva. Jutri v goste prihaja ljubljanska Olimpija.

Varovanci Stipeta Balajića bodo soboto preživeli v delovnem ritmu in pred jutrišnjo tekmo opravili še en trening.

»Pokalna tekma v sredo se žal ni odvila po naših načrtih. Želeli smo si zmage vendar na žalost to tekmo nismo bili pravi. Enostavno nam ni steklo, nasprotnik pa je izkoristil vse naše napake. Žal nam je, da se nismo uvrstili v četrtfinale. To tekmo je seveda potrebno čimprej pozabiti, kajti v nedeljo nas čaka nova tekma, nova težka preizkušnja. Verjamem, da se bomo po sredini tekmi hitro pobrali in proti Olimpiji pokazali pravi obraz. Zavedamo se, da lahko premagamo vsakogar, če pustimo srce na igrišču. To bomo tudi storili in poskušali narediti vse, da zmaga ostane doma. Upam, da nam bodo pri tem pomagali tudi navijači v velikem številu« nam je pred jutrišnjim dvobojem zaupal izkušeni kapetan ekipe Marko Krajcer.

Tekma se prične ob 16.50, glavni sodnik bo Roberto Ponis.

Blagajna na stadionu se jutri odpre ob 15.45, vstopnice so na voljo  tudi v predprodaji, tako kot običajno na Petrolu, OMV, Kompas in na spletni strani Mojekarte.si.