Leo Ejup pred tekmo s Celjem

Leo Ejup v NK Krško nastopa kot posojeni igralec NK Olimpije. 23 – letni branilec nam je pred tekmo s Celjem povedal:« Tekma bo težka, zelo pazljivi bomo morali biti na njihovo napadalno linijo, ki je vedno nevarna. Z ekipo smo se po porazu proti Olimpiji hitro pobrali, zaradi gostega razporeda tekem moramo hitro razmišljati o novih nasprotnikih. «.

Statistika medsebojnih tekem Krškega in Celja govori v prid krški ekipi: »Zaenkrat je tako, še naprej se bomo trudili za vsako točko ne samo proti Celju temveč proti vsakemu nasprotniku«.

Pred dvema tednoma je Leo na tekmi proti Domžalam že v drugi minuti s prostega strela s približno 30 metrov zadel najlepši zadetek 25. kroga PLTS: »Zelo sem vesel takšne ocene. Zagotovo se bom še naprej trudil, da se bo čim prej in v čim večjem številu to ponovilo«.

Za zaključek še njegovo sporočilo navijačem: »Za podporo proti Olimpiji, ki je bila res velika se jim vsi fantje najlepše zahvaljujemo. Želimo si še naprej take podpore, zato jih pozivam, da tudi v Celje pridejo v velikem številu. Z njihovo pomočjo je na igrišču lažje«.

Tekma s Celjem se jutri prične ob 15.00.