KADETI IN MLADINCI Z ODLIKO

Presenetljiv poraz starejših dečkov, in suveren nastop mladincev in kadetov proti neposrednemu tekmecu na lestvici.

V vikendu, ki je za nami so prvi nastopili igralci ekipe U15 Krško Šentjernej, in v slabem vremenu izgubili z minimalnim rezultatom proti ekipi NK Fužinar. Doma so bili gostje iz Koroške boljši z izidom 0:1 (0:0). Fantje še vedno zasedajo 12. mesto na lestvici in zaenkrat uspešno izpolnjujejo cilj obstanka v 1. ligi U15 VZHOD. V tednu, ki je pred nami jih čakata dve težki tekmi, v sredo gostujejo v Šmartnem ob Paki pri Šampionu in v soboto doma gostijo ekipo Jarenine.

Kadeti in mladinci so svojo nalogo opravili z odliko. V boju za uvrstitev v 1. ligo so oboji premagali ekipo NK Šampion, ki je imela pred tem krogom skupno enako točk kot naši fantje. V prvi tekmi so fantje selekcije U17 zmagali z rezultatom 1:0 (1:0). Strelec zmagovitega zadetka je bil že v sedmi minuti Pirc.

Mladinci so v tretji tekmi dneva na domačem Gubcu prav tako ugnali vrstnike iz Celja. Na koncu je bilo 2:0 (0:0). Strelca v drugem polčasu sta bila Aremu in Granić. S tema dvema zmagama so se naši fantje povzpeli že na 2. mesto in sedaj zaostajajo le za Velenjskim Rudarjem.Njihova prednost znaša le štiri točke. Do konca prvenstva je še šest krogov. V 17. krogu odhajata ekipi na gostovanje v Šmartno ob Paki. Tekma z enajstouvrščeno ekipo NK Šmartno 1928 bo v soboto, 16.4.2022.

Članska ekipa je prav tako igrala doma na Gubcu. V 24. krogu so gostili ekipo NK Rudar Velenje, ki je pred tem krogom zasedala visoko 5. mesto na lestvici. Gostje so, kljub dobri igri naših nogometašev, odšli domov s polnim izkupičkom. Rezultat tekme je bil 1:2 (0:0). V drugem polčasu je za Krčane zadel Ikwuemesi. Do konca prvenstva je še 6 tekem. Trenutno naša ekipa zaseda 13. mesto na lestvici. Naslednja tekma bo že v soboto, 16.4.2022, v Rogaški Slatini.

Za koga? Za Krško!