Jutri NK Rudar: NK Krško (20.30)

Kljub hudi vročini v tem tednu krška ekipa nemoteno trenira. Jutri je za njih na sporedu četrti krog državnega prvenstva, njihov nasprotnik bo NK Rudar Velenje.

V krškem taboru je pred tekmo nekaj misli strnil pomočnik trenerja Radovan Karanović: » Dejstvo je, da nas jutri v Velenju čaka izredno težka tekma. Menim,  da je izkušenemu trenerju g. Marijanu Pušniku v kratkem času ponovno uspelo sestaviti zelo dobro zasedbo ne glede na dejstvo, da je Rudar v tem prestopnem roku zapustilo ogromno igralcev. Rudar je v novem prvenstvu štartal odlično –  po mojem mnenju so si z igro v Mariboru zaslužili vsaj točko. Nasprotnika smo dobro analizirali in v tem tednu dobro trenirali. Rad bi pohvalil naše igralce za odnos, ki so ga pokazali na treningu, kjer v takšnih vremenskih pogojih ni lahko trenirati. Glede sestave ekipe nimamo večjih težav, določen problem prestavlja poškodba Jana Gorenca. Ekipo smo okrepili z Luko Gajićem, od katerega pričakujemo dodatno moč v  konici napada. V Velenje odhajamo, da bi se predstavili v čim boljši luči in na takšen način osvojili nove tri točke, s tem pa razveselili naše zveste navijače. Vzdušje v ekipi je izredno pozitivno in zaradi tega sem pred jutrišnjo tekmo velik optimist.«

Tokrat bosta na nasprotnikovi strani stala lanska igralca Krškega Damjan Vuklišević in Robert Pušaver.

Tekma na Mestnem stadionu Ob Jezeru se jutri prične ob 20.30 (direktni TV prenos na Šport TV), glavni sodnik bo Matej Jug.