drugi gol za prvo točko sezone

Krčani so v drugi tekmi prišli do prve točke. V Grosupljem so remizirali z domačini, končni rezultat je bil 1:1.

Odločilni trenutki tekme so se odvili že takoj na začetku. Najprej so v 13. minuti po lepo izpeljanem protinapadu povedli domačini, ko je po natančnem predložku z glavo zadel Milan Đajić. Že takoj v naslednjem napadu pa je na drugi strani z zvitim predložkom, ki se je na koncu izkazal za strel, poskusil kapetan Tomislav Hanžek in žoga je srečno pristala tik ob stičišču druge vratnice ter prečke. Tako je bilo na semaforju po 14. minutah igre prikazanih 1:1, rezultat pa se kasneje vse do konca dvoboja ni več spremenil. V drugem delu srečanja so imeli več od igre gostitelji, ki so prevladovali v posesti in si ustvarjali več priložnosti, vendar je krška obramba z odličnim vratarjem na čelu uspešno odbila vse njihove napade.

Nov gol in prva točka vlivata optimizem v krške vrste. Priložnost za novo dokazovanje bodo naši nogometaši imeli v naslednjem krogu, doma proti Nafti. Pozor, tekma bo na sporedu že v petek, 12.08.2022, ob 18h na Gubcu!

Vludno vabljeni in pridite navijat za naše nogometaše. Cena vstopnice je 5€, še vedno pa si lahko kupite sezonsko karto po ceni 50€.

Nekaj utrinkov iz nedeljske tekme si lahko ogledate v spodnji galeriji, na naši facebook strani pa si lahko ogledate tudi mojstrovino Hanžka.

Za koga? Za Krško!