Disciplinirano, čvrsto in motivirano v Mariboru

Kljub nekaj turbulentnim dnevom krški nogometaši v polni pripravljenosti pričakujejo sobotno gostovanje v Mariboru. Trenerju Karanoviću se je kot svetovalec v strokovnem štabu pridružil legendarni trener Milan Đuričić, za katerega pravi: “Milan Đuričić je vrhunski strokovnjak z bogatimi izkušnjami. Krasi ga njegov pristop k treningom, na katerih išče in vztraja pri popolni izvedbi elementov. Prepričan sem, da se bodo tako izkušeni igralci kot mladi fantje od Milana veliko naučili.” Zdravstveno stanje ekipe je odlično, razen Nenada Srečkovića, ki je zadnjih nekaj dni treniral po posebnem programu, so vsi igralci 100 % pripravljeni.

S kakšnimi cilji se odpravljate v Maribor, smo vprašali trenerja: “V Maribor gremo dobro pripravljeni in motivirani. Nikakor ne bomo mahali z belo zastavico. Naloga je odigrati čvrsto tekmo in upam, da nam uspe nadgraditi igro s pozitivnim rezultatom.” Je lahko Marco Da Silva, ki je s 4 zadetki prvi strelec nuklearcev, mož odločitve tudi v Ljudskem vrtu? “Da Silva je vrhunski igralec, ki nam je z nekaj lepimi goli priigral pomembne točke v tej sezoni. Je pomemben del ekipe,” pomenljivo odgovarja Karanović.

Med navijači in nogometaši pa še vedno živi spomin na tekmo lanske sezone v Ljudskem vrtu, na kateri smo z goloma Luke Vekića in Luke Volariča dosegli zgodovinsko prvo zmago proti Mariboru. Luko Vekića smo vprašali, če je spomin na lanski gol v Mariboru še živ? “Seveda je živ, ravno te dni sem še nekajkrat pogledal svoj gol. Z disciplinirano igro želimo ponoviti uspeh z zadnjega gostovanja v Ljudskem vrtu.”

Tekma v soboto, 24.11. ob 17. uri. Prenos bo na Planet TV.