Delovni vikend krških nogometašev

Za krškimi nogometaši sta še dve pripravljalni tekmi. V soboto so se odpravili v Slovenj Gradec, kjer jih je pričakal srbski prvoligaš FK Voždovac. Šesta pripravljalna tekma se je končala s sedmimi zadetki v krški mreži in končnim rezultatom 7:1. Za Krško je zadel Adnan Ahmetović.

NK KRŠKO: Frelih, Zalokar, Glover, Zakrajšek, Belak, Vidović, Kovačič, Žerjav, Kuntarič, Nesher, Sokler, Ahmetović, Mandić, Mirt, Peklar.

 

 

 

 

Začetna postava NK Krško proti FK Voždovac

 

Včeraj so na domačem Stadionu Matije Gubca gostili ekipo FK Tuzla City, novega člana Premijer lige Bosne in Hercegovine. Sedma pripravljalna tekma se je končala z zmago naših fantov 2:0 (2:0). Zadetka sta dosegla Milan Ristovski v 9. minuti in Nikola Mandić v 30. minuti.

NK Krško: Zalokar,  Frelih, Kulinits, Gregov, Brekalo, Štefulj, Ahćin, Ogrinec, Ossama, Vekić, Srečković, Ristovski, Božić, Mandić, Glover, Ahmetović.

FK Tuzla City: Fejić, Efendić, Obradović, Kojić, Kostić, Stjepanović, Šećerović, Nukić, Stokić, Crnkić, Poturalić, Mahmutović, Čomor, Vukmirović, Mitrović, Širanović, Hasanović,  Milaković.