DELOVNI TEDEN MLAJŠIH EKIP; VPOKLIC NIKIJA RADOVIČA

Včeraj so fantje selekcije U15 doma gostili NK Šampion in prvič letos tekmo končali z neodločenim rezultatom. Končni rezultat je bil 0:0. Mladi Krčani še vedno ostajajo na visokem 2. mestu 1. lige U15 vzhod.

Naslednja tekma jih čaka v soboto, 9.11. v gosteh proti ekipi NK Jarenine. Tekma v Športnem parku Jarenina bo ob 11- ih. Derbi z vodilnim Mariborom bo odigran v sredo, 13.11 ob 14- ih prav tako v gosteh na umetni travi stadiona Ljudski vrt v Mariboru.

Včeraj so nastopili tudi naši najmlajši fantje, selekcija U9, ki je sodelovala na turnirju v Brežicah.

Danes se bosta ekipi kadetov in mladincev na novih tekmah pomerili z ekipo Radomelj. Tekmi bosta ob 12.00 (kadeti) in 14.00 (mladinci). Tekmi bosta na igrišču z umetno travo.

Že med tednom so mladinci odigrali tretji krog pokala MNZ Celje proti NK Brežice – Posavje in zmagali z rezultatom 2:4 (1:2) in se tako uvrstili v finale pokala. Njihov nasprotnik bo ekipa NK Rudar Velenje, ki je premagala NK Celje z rezultatom 5:3. Strelci za Krčane so bili: Pribožič, Radovič, Vukadinović in Vrdoljak.

Za dodatno lepo novico je poskrbel Niki Radovič z vpoklicem v reprezentanco Slovenije U16. Niki je z dobrimi predstavami na tekmah in trdim delom na treningih opozoril nase.

Zelo uspešni so bili tudi igralci selekcije U13 A, ki so doma premagali ekipo NK Šmartno 1928 z rezultatom 15:1 (9:1). S sedmo zaporedno zmago letos so se še bolj utrdili na prvenstveni lestvici. Strelci za mlade nuklearce so bili Vračun (3x), Kerin (3x), Likar (2x), Baznik (2x), Popelar (2x), Cekaj(1x), Kraševec (1x) in Šunta (1x).

V četrtek so tekmo odigrali tudi starejši cicibani U11 in prikazali dobro igro proti vrstnikom iz Velenja.

Leave a comment