Članska ekipa sestavljena

Člansko moštvo NK Krško se je v januarju in februarju intenzivno pripravljalo na nadaljevanje sezone in borbo s konkurenco v 2. SNL.

V želji po čim večjem uspehu v spomladanskem delu prvenstva, smo nekoliko prevetrili ekipo. Iz ekipe, ki je tekmovala jeseni so ostali naslednji igralci: Jure Ribič, Žiga Ribič, Matic Predanič, Žan Baskera, Adrian Gale, Blaž Stopar, Jurica Jurčec, Jurica Lovrić, Sandro Zukić, Borna Kauzlarić, Amos Dadet ter Ian Regvar.

Med tistimi, ki so se nam pridružili pozimi izstopata dva stara znanca krškega nogometa, in sicer Gašper Koritnik in Marko Dušak. Oba sta nazadnje igrala v NK Krka. Ostali novinci v naši ekipi so Matteo Pinelli (Sassuolo), Vladimir Vukšić (IFK Tumba), Charles Ikwuemesi (Workwarts Steyer), Stefan Kričković (NK Križevci), Novak Barać (Zvezdara), Jovan Koprivica (NK Dekani), David Đurak (Doxa Dramas), Ante Špoljarić (Kustosija Zagreb), Nemanja Gavrić (Olimpija), Enzo Zaidan, Madikaba Doumbia (ASC Viitorul Targu) in Petar Čuljak. Od ekipe so se poslovili Ognjen Bubnjević, Erwin Tiganj, Matteo Tomiček, Mateo Barać, Kristijan Stanić in Matic Kurent.

Krško bo spomladanski del začelo na gostovanju pri Iliriji, nadaljevalo doma proti ekipi Drave, potem pa naše čaka gostovanje v Novi Gorici, pri prvouvrščeni ekipi prvenstva. Naš glavni cilj za spomladanski del je obstanek v drugi ligi ter ponujati priložnost mladim in perspektivnim igralcem.

Za koga? Za Krško!