člani gostujejo, mladinska šola gosti

Članska ekipa se pripravlja na drugo gostovanje sezone. V petek, 19. 8. 2022, bodo gostovali v Kranju, kjer se bodo v večernem terminu, pod žarometi, pomerili z NK Triglav Kranj. Z domačo tekmo bodo sezono odprli tudi starejši dečki!
 
Kranjčani so po osvojenem drugem mestu in nato porazu v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev v 1. SNL v prejšnji sezoni, letošnjo sezono začeli bistveno slabše, saj so ostali brez točk na vseh treh obračunih. Nogometaši krškega so po dobri igri in slabšemu rezultatu na domači tekmi proti Nafti prepričani, da lahko s pravim pristopom presenetijo tudi ranjene, a favorizirane kranjčane in jim prizadanejo še četrti zaporedni poraz v letošnji sezoni.
 
V soboto, 20.8., ob 17h čaka nao selekcijo U15, Krško Šentjernej, prva tekma te sezone. Po napornih pripravah pod vodstvom trenerja Roka Zorka, bo prvi tekmec NK Aluminij. Vabljeni na tekmo, ki bo na igrišču z umetno travo.
 
V nedeljo pa naše kadete in mladince, prav tako na igrišču z umetno travo čaka obračun 2. kroga proti ekipi iz Bistrice. Še opozorilo: možna je prestavitev ene ali obeh tekem, zato bodite pozorni. Obvestili vas bomo preko facebook profila.
 
Za koga? Za Krško!