Cilj proti Triglavu je zmaga

Dneve po prvi zmagi so nuklearci preživeli delovno, z mislijo “ena ni nobena”. Dobro se zavedajo, da je treba nadaljevati z zbiranjem točk in jutrišnja tekma s Triglavom bo prava priložnost, da fantje pokažejo, ali je Šćulčeva kombinacija mladosti in izkušenj že prava. Dobro formo je potrebno potrditi na najboljši možen način, z novimi tremi točkami. Mladi Tomaž Zakrajšek, ki je začetek tedna preživel v Čatežu na pripravah reprezentance U-19 pod vodstvom selektorja Agrona Šalje, pravi: “Napovedujem težek obračun. Zavedamo pa se pomembnosti takih tekem, zato bomo naredili vse, da tri točke ostanejo na Gubcu.”

Tomažu smo že med tednom čestitali za predstavo v Murski Soboti, zaradi katere je bil uvrščen v najboljšo enajsterico 5. kroga PLTS: “To priznanje pomeni, da sem na pravi poti in je velika vzpodbuda za nadaljnje delo,” je skromno zaključil.

Jutrišnja tekma bo ob 20. uri, za navijače pripravljamo zanimive nagrade, ki jih bomo žrebali med odmorom. Vremenska napoved kaže na obračun v hladnejšem in deževnem vremenu, zato že danes poiščite zelene puloverje in jakne.

Vsi na Gubca po novo zmago!

Tekmo bo sodil Damir Skomina.