NK Domžale: NK Krško, 34. krog PLTS, jutri 16.50

Za krško ekipo je minuli teden minil brez tekme. Zato so si fantje po tekmi z Mariborom, kjer so zapustili dober vtis imeli priložnost odpočiti in se posvetiti še zadnjim trem tekmam letošnje sezone PLTS. Jutri jih čaka gostovanje v Domžalah, v sredo pri Olimpiji, v nedeljo pa bodo imeli tekmo doma proti ekipi Celja.

David Kovačič: “Proti Mariboru smo prikazali všečen nogomet, po mojem mnenju smo si zaslužili točko. Strokovni štab nas je na tekmo z njimi zelo dobro pripravil, videlo se je, da smo v svoji igri napredovali.”

Dado je v letošnji sezoni poleg članskih tekem, kjer je dosegel en zadetek odigral tudi štiri tekme za mladinsko ekipo in tudi pri mladincih dosegel en zadetek. Pred jutrišnjo tekmo nam je povedal: “Po dolgem času nismo imeli tekme tudi čez teden, tako da smo se vsaj malo spočili in se pripravili na težko tekmo v Domžalah. So ekipa, ki goji izjemno hiter in napadalen nogomet, zato bomo morali biti zbrani od prve do zadnje minute. Vsekakor bomo igrali borbeno in vztrajno, da bi na koncu osvojili vsaj točko, če ne celo vse tri.”

V Domžale poleg ekipe potujejo tudi zvesti Nuclearci, ki so zagotovo dvanajsti igralec Krškega in ki fantom vedno dajo dodatno energijo na igrišču.

Tekma v Domžalah se jutri začne ob 16. 50, sodil jo bo Tkalčič Bojan.