15. krog PLTS, NK Triglav – NK Krško

Jutri se bosta v Športnem parku Kranj pomerila NK Kranj in NK Krško. Po nedeljski zmagi nad Muro so Krčani odigrali še drugo četrtfinalno tekmo in po neodločenem rezultatu izpadli iz pokalnega tekmovanja.

Po nepopolnem 14. krogu PLTS je bil zadetek Marca Da Silve proglašen za enega izmed najlepših prejšnjega kroga. Marco: »Ja, bil je lep zadetek, ostalih zadetkov prejšnjega kroga si nisem pogledal. Lep ali ne, ekipi je prinesel zelo pomembno zmago.«

Marko Zalokar, Leo Ejup in ti ste bili uvrščeni v idealno enajsterico 14. kroga. »Proti Muri smo v prvem polčasu igrali težko, a nadaljevali v dobrem ritmu. Lepo, da nas posameznike opazijo, vendar smo v ekipi pomembni vsi.«

Sredina pokalna tekma proti Aluminiju, žal se ni izšlo. » Menim, da smo z Aluminijem na istem nivoju. Tekmo smo izgubili doma, ko smo vodili za dva gola in potem dopustili, da smo remizirali. V sredo smo imeli novo priložnost, ki je žal nismo izkoristili.

Jutri nova tekma, ob malce nenavadni uri. Tvoja napoved? “Ura je malce nenavadna za slovenski nogomet, Triglav je bolj spočit od nas, vendar bomo naredili vse, da tri točke prinesemo domov. Naš cilj je, da v naslednjih dveh tekmah osvojimo štiri točke, če bi osvojili vseh šest, bi bilo za nas idealno. Moja napoved za jutri je 0: 1.”